Zelfzorg

Soms heeft ons lichaam wat hulp “van buitenaf” nodig om gezond en in conditie te blijven of om pijntjes en ongemakken te verhelpen. Gezond eten, regelmatig bewegen, goede persoonlijke hygiëne en tijd nemen voor ontspanning zijn de eerste voorwaarden om goed te blijven functioneren. Maar soms realiseren we ons dat te laat en hebben we hulp nodig om weer ‘de oude’ te worden.

 

Thai Wellness biedt u een aantal handige hulpmiddelen om fit en gezond te blijven en eventuele klachten op een simpele manier te behandelen voordat u in de wachtkamer van huisarts of fysiotherapeut belandt.

 

Ons paradepaardje is de Supernatural Hand, een intensief werkend apparaatje dat door middel van laagfrequente stroom de meest voorkomende klachten snel en effectief weet op te lossen.

De Genki sandalen en het Kungfu voetmassagebord werken op de drukpunten van de voeten, die in verbinding staan met vitale organen en lichaamsfuncties. Door stimulatie van deze punten kunnen gezondheidsklachten worden voorkomen en voelt u zich duidelijk fitter.

Veel enthousiaste reacties krijgen we ook op onze kruidenstempels die zeer effectief zijn bij stijfheid, spierpijn, kneuzingen, verrekkingen en zwellingen. Ook de Ya Mong Nam liquid balsem (familie van de bekende tijgerbalsem), de Pim Sen Nam Borneal liquid en de Sum Mue kruideninhaler kunnen zich verheugen in een snel groeiende groep overtuigde gebruikers.