Kruidenstempels

Om spierpijn, stijfheid, zwellingen, kneuzingen en verrekkingen te behandelen, worden in Thailand van oudsher kruidenstempels ofwel herbal balls gebruikt. Dit zijn bolvormige katoenen compressen met een handvat, waardoor ze er uitzien als een stempel. De compressen zijn gevuld met een mengsel van gedroogde geneeskrachtige kruiden, waaronder gember, geelwortel, bokkepoot, lemongrass, cassia alata, tamarind, schroefpalm en kamfer. 

 

De kleinere kruidenstempels voor het gezicht hebben een iets andere samenstelling. De kruiden in deze stempels zijn vooral gericht op het kalmeren, reinigen en tonifiëren van de huid en op het verminderen van rimpels en andere tekenen van veroudering.

!

Kruidenstempel 200gr. voor drukpuntmassage

Klik hier voor samenstelling en gebruiksaanwijzing.
Luchtdicht verpakt voor optimale versheid en houdbaarheid. Kan tot vijf keer opnieuw worden gebruikt.
!

Kruidenstempel 100gr. voor drukpuntmassage

Klik hier voor samenstelling en gebruiksaanwijzing.
Vacuüm verpakt voor optimale versheid en houdbaarheid. Kan tot vijf keer opnieuw worden gebruikt.
!

Kruidenstempel 50gr. voor gezichtsmassage

Klik hier voor samenstelling en gebruiksaanwijzing

Luchtdicht verpakt voor optimale versheid en houdbaarheid. Kan tot vijf keer opnieuw worden gebruikt.

!

Kruidenstempel voor voet en hand

Set 2x20gr.
Geeft voet- en handreflexmassage een extra dimensie! Bevat Curcuma, Sesam, Cassumunar gember en Tamarind. Reinigt, voedt en verzacht de huid en verlicht pijn.
!

Aromatherapie Zandstempel, 200gr.

Prijs per stuk.

Nieuw! Voor stempelmassage en aromatherapie in één! De stempels

worden opgewarmd in olie waaraan een essentiële olie naar keuze is toegevoegd. Het zand houdt de warmte veel langer vast dan een gewone kruidenstempel. Wasbaar op 40ºC, dus te gebruiken op meerdere cliënten.

!

Kokosstempel (Coconut Compress)

Set 2x100gr.

Voor een exotische massage en weldadige huidverzorging in één! Bevat 100% vers gevriesdroogd kokosvlees, rijk aan vitamine E. Voedt, verzacht en revitaliseert de huid van lichaam en gezicht. Vacuüm verpakt per 2 stuks.

!

Kruidenstempel lavendel, 200gr.

Prijs per stuk.

Klassieke kruidenstempel waaraan zuivere lavendelolie is toegevoegd voor extra ontspanning en huidverzorging! Luchtdicht verpakt voor optimale versheid. Kan tot vijf keer opnieuw worden gebruikt.

!

Aroma-kruidenstempel Lemongrass

200gr.

Klassieke kruidenstempel met Lemongrass (citroengras); verkwikt en ontspant, reinigt en kalmeert de onrustige huid. Kan tot vijf keer opnieuw worden gebruikt.

!

Aroma-kruidenstempel Orange

200gr.

Kruidenstempel waaraan zuivere sinaasappelolie is toegevoegd. Kalmeert, vermindert stress en brengt de huid in balans. Kan tot vijf keer opnieuw worden gebruikt.

!

Aroma-kruidenstempel Roos

200gr.

Deze kruidenstempel is extra effectief dankzij zuivere rozenolie. Stimuleert de bloedsomloop, bestrijdt hoofdpijn en moeheid en verzacht de huid. Kan meerdere keren worden hergebruikt.

!