Haar en nagels
!

Krachtige Kruidenolie

130ml

Samen met de koudgeperste extra virgin kokosolie zorgen negen krachtige kruidenextracten uit de Thaise natuurgeneeskunde voor een optimale verzorging van huid en haar. Deze bijzondere formule stimuleert de bloedcirculatie, hydrateert, kalmeert en herstelt de huid; bestrijdt tevens pigmentvlekken en cellulitis. Stimuleert de haargroei en voorkomt grijs worden. Tevens perfecte scheerolie voor zowel nat als droog (elektrisch) scheren. Bevat o.a. Gotu Kola, Chili peper, zwarte peper, gember en kurkuma.

!

Shiny Hair Coat

flacon 85ml.

Een uniek, niet vet product dat het haar voedt, soepel en zacht maakt en glans geeft. Herstelt beschadigd haar en gespleten haarpunten en beschermt tegen UV-straling.

Na wassen (en eventueel föhnen) slechts enkele druppeltjes Silky Hair Coat in de handpalmen warm wrijven en door het haar werken voor een optimaal resultaat.
!

Pandanus shampoo (schroefpalm)

250 ml of 450ml.
Vitaliserende shampoo op basis van schroefpalm; gaat haaruitval tegen en herstelt beschadigd haar. Vanaf € 7,65 in handige pompfles.
!

Pandanus conditioner

250 ml
Voor beschadigd haar, gaat haaruitval tegen. Versterkt de werking van de shampoo.
!

Butterfly Pea Shampoo

250 ml

Butterfly Pea (Clitoria Ternatea Linn.) stimuleert de haargroei en voorkomt grijs worden. Voedt en versterkt de haarwortels.

!

Butterfly Pea Conditioner

250 ml
Laat het haar glanzen en voorkomt grijs worden. De conditioner versterkt de werking van de shampoo, voor een sneller resultaat.
!

Aloë Vera Shampoo

250 ml

Maakt het haar gezonder, zachter en soepeler. Deze shampoo geeft vooral dunner haar extra volume!

!

Aloë Vera Conditioner

250 ml
Voor glanzend, soepel vallend haar. Geeft dun en broos haar een ware oppepper!
!

Hand & Nail Turmeric

tube 50 gram
voor gave, zachte handen en gezonde nagels. Trekt snel in, is niet vet of plakkerig en geeft snel resultaat.
!