CD's

 

!

Fridrik Karlsson - Magical Christmas

Speelduur ca. 50 minuten
De eerste cd met kwalitatief perfecte New Age kerstmuziek van een van de meest populaire New Age muzikanten van dit moment. Met liefdevolle versies van o.a. Silent Night, Jingle Bells en First Noël. Sfeervolle klanken die u en uw cliënten helemaal in een ontspannende stemming brengen!
Klik hier om tracks te beluisteren.
!

Fridrik Karlsson - Magical Treatments

Speelduur ruim 60 minuten.

De muziek op deze CD is speciaal geschreven met in gedachten de behoeften van therapeut en cliënt. Deze ontspannende muziek zal helpen een ideale sfeer te creëren om uw behandelingen een extra dimensie te geven. Ontspan en geniet van een waarlijk magische ervaring.

!

Stephen Rhodes - The Ultimate Collection

Speelduur ca. 58 minuten

Deze Engelse musicus behoort tot de wereldtop van de healingmuzikanten in de New Age muziek. Zijn oeuvre wordt omschreven als sprookjesachtig, teder en romantisch. Zijn heldere melodieën spreken iedere liefhebber van ontspanningsmuziek aan. Op deze cd is het beste van het beste van Stephen Rhodes verzameld. Een absolute aanrader!

!

Stephen Rhodes – Bliss

454-bliss 50%.jpg

Speelduur ca. 53 minuten

Pianoklanken zorgen voor een rustgevende sfeer en de fluit klinkt magisch.

Muziek die iedere ruimte warmer, vrolijker en rustiger lijkt te maken.

!

Stephen Rhodes – Perfume

236-perfume.jpg

Speelduur ca. 53 minuten

'Engelenmuziek' in de letterlijke zin van het woord, ontroerend en puur.

Ware healingmuziek, vol romantiek, liefde en warmte.

!

Stephen Rhodes - Pure Healing

Speelduur ruim 58 minuten

Op deze cd spelen piano en keyboard een hoofdrol, aangevuld met violen en fluit. Harmonieuze, bijna therapeutische muziek.

!

Pia - Benediction moon

Speelduur ruim 50 minuten

New Age-zangeres Pia is de absolute topper van het New World Music Label.

Haar stem is krachtig en energievol, en speelt sterk in op hart- en keelchakra. Dubbel ontroerend dus. Pia’s vader, John Richardson, was in de studio bezig met componeren, maar slaagde er niet in om voor een bepaalde opname het juiste solo instrument te vinden. Totdat Pia voor de microfoon stond...

!

Anthony Miles – Crystal Healing

226-crystal_healing.jpg

Speelduur ca. 55 minuten

Zachte klanken die de heilzame kracht van edelstenen evenaren, wat resulteert in aangename ontspanning en betere concentratie.

!

Asha - The ultimate collection

Speelduur 63 minuten

Asha is een van de bekendste zangers van 'Spiritual songs'. Zijn muziek en teksten ontroeren velen. Asha heeft meer dan een half miljoen cd's verkocht sinds zijn eerste album "Open secret" in 1987. Zijn vroege albums zijn uitgebracht onder de naam 'Dennis Quinn' en het grootste deel daarna onder de naam 'Asha'. Hij combineert instrumentale en op piano gebaseerde composities op een unieke manier met spirituele liefdesteksten en werd daardoor al gauw vergeleken met coryfeeën als Peter Gabriel, Philip Glass en Leonard Cohen.

!

Asha - Celestine

407-celestine.jpg

Speelduur ruim 64 minuten.

Op deze cd zijn de beste instrumentale werken van Asha’s eerdere cd’s verzameld. Met een knipoog naar de symfonische popmuziek van de jaren 70.

!