DVD's

U kunt bij ons via e-mail alle cd's en dvd's uit de collectie van Simply Relax bestellen voor de geldende verkoopprijs. Maak uw keuze, stuur een mailtje naar info@thaiwellness.nl en u heeft uw bestelling binnen enkele dagen in huis!

!

Green Music - Beautiful Inspiration

Introductieprijs

Speelduur 75 minuten.
Prachtige sfeerbeelden van de Thaise natuur en cultuur in combinatie met de ultieme ontspanningsmuziek van de Thaise componist Chamras Saewataporn. Ideaal voor receptie, wachtkamer of relaxruimte - of om thuis heerlijk bij weg te dromen....

!

Ian Welch - Reiki healing journey

Engels gesproken, geen ondertiteling. Tijdsduur: 53:00

Een verbluffende instructie dvd voor wie vertrouwd is met de beginselen van Reiki, maar nog een stapje verder wil gaan. Op deze dvd leert u alles over de chakras, gronden, de invloed van dieren, planten en voeding op uw welbevinden, en hoe daarmee in harmonie te komen. Verder komen zaken aan de orde zoals behandelingen op afstand en Reiki meditatie en worden veelgestelde vragen besproken.

!

Ian Welch - What is Reiki

Engels gesproken, geen ondertiteling. Tijdsduur: 60:00
In deze inspirerende film geeft Reiki Master Ian Welch uitleg over de Reiki energieën en laat hij zien hoe men door simpele handoplegging heilzame energiestromen kan doorgeven. Hij gaat in op de geschiedenis en achtergronden van Reiki, de effecten van de behandelingen en de te verwachten resultaten. Een aanrader voor iedereen die zich met Reiki wil gaan bezighouden.

!

Jill Russell - Indian head massage

Engels gesproken, geen ondertiteling. Tijdsduur: 56:00

In deze inspirerende film laat Jill Russell niet alleen zien wat u kan verwachten van een Indiase hoofdmassage, maar wordt ook stap voor stap gedemonstreerd hoe u zelf zo’n massage kunt geven. De behandeling van schouders, bovenarmen, nek, hoofd en gezicht is gedetailleerd in beeld gebracht, met per onderdeel een duidelijke samenvatting. Extra grepen om de massage af te ronden en een onderdeel met veelgestelde vragen maken deze instructiefilm compleet.

!

Keri Manning - Crystals

Engels gesproken. Geen ondertiteling. Speelduur 52.26
Crystal Healing is een effectieve manier om blokkades en verstoringen in het elektromagnetische energieveld rond het lichaam op te heffen. Op deze DVD krijgt u uitleg hoe u de herstellende en stimulerende kracht van edelstenen het best kunt gebruiken. Verder leert u hoe u deze krachtige stenen kunt reinigen, uitpendelen of op uw gevoel kunt aanschaffen.
Het einde van deze dvd bestaat uit een geleide meditatie met behulp van de visualisatie van de stenen.De muziek op de achtergrond is afkomstig van het album
‘Crystals’.
!

Leeann Carey - Easy yoga

Engels gesproken, geen ondertiteling. Tijdsduur: 67:40

In deze introductie tot de Hatha Yoga leert Leean Carey u op een prettige, makkelijk te volgen manier ademhalingsoefeningen en basisposities van de yoga aan. De video bestaat uit twee delen: ademhalingsoefeningen (breathing exercises) en basishoudingen (yoga practise) zodat u het programma kunt kiezen dat u op dat moment het beste schikt. Met bijpassende achtergrondmuziek.

!

Leora Lightwoman - Beginner's guide to Tantric Sexuality

Voor 18 jaar en ouder. Engels gesproken, geen ondertiteling. Speeltijd 68.30

Tantra is de eeuwenoude benadering van liefde en leven, waarbij de seksualiteit een middel is om tot innerlijke ontplooiing te komen en het bewustzijn te verruimen. Deze film laat u kennismaken met de spirituele kant van seksualiteit, die leidt tot wederzijdse toewijding, opperste extase en volmaakte eenwording. Door gebruik te maken van innig sensuele aanrakingen en tantristische energie kan geestelijk en lichamelijk een totaalorgasme worden bereikt. Tantra geeft uw liefdesleven een nieuwe, diepere dimensie! Bij deze Dvd zit ook een ’Tantric Chillout’ cd met bijpassende muziek.

!

Lin Williams - Tai Chi for beginners, The 24 Forms

Engels gesproken, geen ondertiteling. Tijdsduur: 87:40

Een perfecte introductie in Tai Chi, geschikt voor beginners van alle leeftijden. Tai Chi is gebaseerd op gevechtshandelingen uit eeuwenoude Chinese vechtsporten. De bewegingen worden heel langzaam en vloeiend, zonder tegenstander, in een bepaalde volgorde en vorm uitgevoerd. Het doel is om de Chi (levensenergie) goed te laten stromen en lichaam en geest in balans te brengen. Deze video leert u de 24 basisvormen.
!

Ruth Reid - Healing Massage

Op deze speciale dvd over ‘helende massage’ laat de ervaren massagetherapeute Ruth Reid zien, wat u kunt verwachten als u een massage krijgt en nog belangrijker hoe u anderen thuis een ontspannende massage kunt geven. Ze laat eerst zien hoe de kamer moet worden ingericht voor de massage en daarna stelt ze - door de technieken te herhalen aan beide kanten van het lichaam - de kijker in staat om de massagebewegingen na te doen om zo te leren zelf een echte massage te geven. De zachte ontspanningsmuziek komt van het album: 'Healing massage' van Llewellyn.
!

Simonette Vaja - Meditation...Easy as ABC

Engels gesproken, geen ondertiteling. Tijdsduur: 60:07

De psycholoog Simonette Vaya brengt u op deze video de beginselen van meditatie bij, waarmee u lichaam en geest positief kunt beïnvloeden. Meditatie en visualisatie kunnen u helpen om stress te verminderen en lichaam en geest te ontspannen. Meditatie geeft meer zelfvertrouwen en een voldaan gevoel.

!