Boeken
!

Nuad Thai, M. Chia

Paperback, Nederlandstalig, 132 pagina’s

Het handboek voor Thaise massage. Deze heilzame en verkwikkende massagetechniek wordt van A tot Z beschreven; geïllustreerd met vele stap-voor-stap kleurenfoto’s.

!

Basiscursus Shiatsu, Shigeru Onada

basiscursus-shiatsu-9789020243802

Paperback, Nederlandstalig,
140 pagina’s

Dit praktische handboek laat u kennismaken met shiatsu-drukpuntmassage vanaf het eerste niveau en vertelt u alles wat u moet weten over de therapie zelf en de anatomie van het lichaam. U leert de basistechnieken en de primaire handgrepen om het lichaam te laten ontspannen of juist te stimuleren. Met veel foto's en gedetailleerde tekeningen.

!

The Outsider’s Guide to Thailand, Oliver Benjamin

Paperback, Engelstalig, 252 pagina’s

Niet zomaar een reisgids, maar een serie verbazingwekkende en humoristische verhalen over het werkelijke Thaise leven, opgetekend door een  in het land gestationeerde journalist.

!

Even Thai Girls Cry, J.F. Gump

Paperback, Engelstalig, 300 pagina’s

Meeslepende roman over de liefde tussen de Thaise vrouw Math en de Amerikaan Mike, en de vele hindernissen die ze ondervinden. Geeft meteen een onthullend kijkje in het dagelijkse leven van Thailand en het gevoelsleven van de Thai.

!

The Farang Affair, J.F. Gump

Paperback, Engelstalig, 332 pagina’s

Wie genoten heeft van ‘Even Thai Girls Cry’, zal zeker geïntrigeerd zijn door dit vervolg, waarin de zus van Math een sleutelrol speelt. Een boek over liefde, haat en vergeving.

!

More Living Thai Ways, Michael Keller

Paperback, Engelstalig, 230 pagina’s

Serie verhalen over de ervaringen van buitenlanders die zich in het betoverende Thailand hebben gevestigd. Boeiend, humoristisch en verbazend. Een goede voorbereiding voor wie de Thaise cultuur en levenswijze beter willen leren kennen en… begrijpen. Met veel do’s en don’ts.

!