Handige Hulpmiddelen

 

Handige hulpmiddelen bij pijntjes en ongemakken!

!

Select Natural Crystal Deo-stick

Weg met die penetrante zweetlucht van oksels of voeten dankzij de Natural Crystal Deo-stick! Minerale zouten elimineren de bacterie die zweetlucht veroorzaakt, terwijl u gewoon blijft transpireren.

Verstopt de poriën niet, maakt geen vlekken op kleding en is niet vet of plakkerig. Verrijkt met Aloë Vera voor extra huidverzorging. Een stick gaat bij dagelijks gebruik minstens 4 maanden mee.

!

Pim Sen Nam Borneol liquid

10 ml

Een aromatherapeutisch wondermiddeltje tegen spanningen en stress, maar ook bij flauwte en duizeligheid; verkwikt, verfrist en kalmeert. In flesje met rollertje om te inhaleren of om op stresspunten aan te brengen. Bevat o.a. borneol, kamfer, eucalyptus, menthol en sandelhout.

!

Ya Mong Nam liquid balsem

10 ml

Snel werkend EHBO-middel bij problemen van luchtwegen en spijsvertering. Geeft verlichting bij verkoudheid, verstopte neus, astmatische klachten, (buik)griep en flauwte of duizeligheid. Bevat o.a. kaneel, kruidnagel, munt, borneol en menthol. In flesje met rollertje om te inhaleren of voor lokale toepassing.

!

Som Mue Kruiden-inhaler

10 ml

Decoratief metalen busje met een heilzame kruidenmix. 'n Weldadige opkikker voor de luchtwegen. Geeft direct verlichting bij duizeligheid, flauwte, verstopte neus, stress en verkoudheid.

!

Supernatural Hand Laagfrequent apparaat


De ideale troubleshooter bij pijn en ongemakjes: effectief therapeutisch laagfrequent apparaat, dat verlichting geeft bij alle mogelijke aandoeningen, zoals spier- en gewrichtspijnen, hoofdpijn, reisziekte, maagpijn etc. Het apparaat geeft - afhankelijk van de aandoening – een intensieve behandeling met acupunctuur of verschillende massagetechnieken. Werkt op een 9V batterij. Met uitgebreide Engelstalige gebruiksaanwijzing.

!

Genki Voetmassage sandalen M (voor dames)

Een ontspannende en weldadige voetmassage wanneer het u uitkomt. Deze sandalen oefenen precies de juiste druk uit op de belangrijkste reflexpunten van de voet en stimuleren daarmee de bloedcirculatie en het gehele metabolisme. Om lichaam en organen in optimale conditie te houden.
!

Genki Voetmassage sandalen


Een ontspannende en weldadige voetmassage wanneer het u uitkomt. Deze sandalen oefenen precies de juiste druk uit op de belangrijkste reflexpunten van de voet en stimuleren daarmee de bloedcirculatie en het gehele metabolisme. Om lichaam en organen in optimale conditie te houden. In twee maten beschikbaar.
!

Kruidenstempel 50gr. voor gezichtsmassage

Klik hier voor samenstelling en gebruiksaanwijzing

Luchtdicht verpakt voor optimale versheid en houdbaarheid. Kan tot vijf keer opnieuw worden gebruikt.

!

Kruidenstempel 200gr. voor drukpuntmassage

Klik hier voor samenstelling en gebruiksaanwijzing.
Luchtdicht verpakt voor optimale versheid en houdbaarheid. Kan tot vijf keer opnieuw worden gebruikt.
!

Startpakket kruidenstempels

Bevat set van 2 kruidenstempels, set van 2 lavendelstempels en een keramiek Thai Style Burner in zwart, wit of bruin.
!