Leuke links
 
!

Preuksa Traditionele Thaise Massage

!
Voor authentieke Thaise massages in Nieuw-Vennep (gem. Haarlemmermeer) is Preuksa hèt adres! Met ’n gastvrije ontvangst, een effectieve behandeling (geen seks!) en een verkwikkend drankje ter afsluiting. Prima sfeertje!

Thailand Totaal

!

Thailandtotaal is een informatieve website met allerlei informatie, tips en achtergronden over  wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.

Verse sapkuren

!

De onbetwiste specialist op het gebied van verse sapkuren, fruit- en groentesappen en healthshots. Alles voor een gezonde, verantwoorde levensstijl.

Wil je alles weten over Thailand?

!

Wil jij alles weten over Thailand? De vakantie- en informatiewebsite ZuidoostAzie.nl biedt bezoekers kwalitatieve informatie over de bezienswaardigheden, activiteiten en achtergronden van alle landen in
Zuidoost-Azië. Ben je op zoek naar praktische informatie, highlights, het laatste nieuws, leuke prijsvragen of interessante kortingen? Ga dan naar ZuidoostAzie.nl.
  

Thailand Portal

!

www.thailandportal.nl
135 pagina's met informatie over Thailand.

Boek een massage

!
boekeenmassage

Vindt de massage die u zoekt bij u in de buurt op www.boekeenmassage.nl

Nethai

!
Nethai, voor een bredere kijk op Thailand. Met een altijd actueel digitaal magazine, dat informeert over de relatie tussen Thailand en Nederland, ontwikkelingen in Thailand en Thaise evenementen in Nederland en België. Voor gratis toezending van de digitale nieuwsbrief, stuurt u een mailtje naar nieuwsbrief@nethai.nl.

Inner Clean

!
Inner Clean is de enige professionele praktijk voor Colon Hydrotherapie (darmspoeling) in de Haarlemmermeer en omstreken. Voor een betere gezondheid en verhoogd welzijn, ga naar www.innerclean.nl.

Pedicure en lichaamsverzorging

!
Ook voor heerlijke massages: Voet- en lichaamsverzorging Jeannette in Kampen, www.pedicurejeannette.nl

Perfect Body, Hoofddorp

!

Het meest complete beauty-centre van de Haarlemmermeer. Ook voor afvallen, zonnebank, manicure, kunstnagels, pedicure en bewegingsbanken. Eigenaresse Roni Gladon verzorgt maandelijks een column in Esthéticienne, het vakblad voor schoonhedsverzorging en cosmetica.