Aromatherapie

De essentiële oliën uit de Premium collectie van Royal Siam Legend bevatten de werkstoffen van bloemen en planten in een krachtige, hoog geconcentreerde vorm en werken op lichaam en geest.

 

Ze zijn verpakt in bruin matglazen flesjes van 10ml.

Essentiële oliën mogen nooit direct op de huid worden aangebracht. Ze kunnen worden toegevoegd aan een basisolie voor massage of aan een dag- of nachtcrème (1-3%) en worden gebruikt in kompressen en pakkingen, als geurolie of als badolie (5 à 10 druppels) en om te stomen. U kunt ook een druppeltje in het waterreservoir van uw stoomstrijkijzer doen, zodat uw kleding lekker ruikt. Met een druppel essentiële olie op het filter van de stofzuiger, verspreidt uw favoriete geur zich door het hele huis. Klik hier voor achtergronden en gebruiksaanwijzingen.

 

 

!

Cinnamon (kaneel)

 

Opwekkend bij stress en geestelijke moeheid; bevordert doorbloeding, ontspant stijve spieren en houdt insecten weg.

!

Eucalyptus

 

Verkwikkend, verfrissend en slijmoplossend; verkoelt het lichaam, verlicht spierpijn en houdt insecten weg.

!

Frangipani

In Thailand "de bloem van de tempelboom" genoemd . Is huidverzorgend, vermindert spanningen, verzacht pijn en bevordert het inslapen. De exotische geur zorgt bovendien voor een goed humeur.
!

Geranium

Verkoelende olie; vermindert pijn en ontstekingen, verzacht jeuk en insectenbeten; ook tegen stress en spanningen.
!

Ginger (gember)

 

Verkwikkend en verhelderend; vermindert stijfheid en spierpijn en gaat reisziekte tegen.

!

Jasmijn

Kalmeert en bestrijdt stress; heilzaam voor de droge en gevoelige huid. Ook zeer geschikt als geur- of badolie.

!

Lavendel

Vermindert stress en spanning, bevordert het inslapen. Verlicht spierpijn, verzacht ontstekingen en brengt de huid in balans.

!

Lemongrass

 

Opwekkend en verkwikkend bij stress en nervositeit; aanbevolen bij ontstekingen, geïrriteerde luchtwegen; verdrijft rooklucht, werkt desinfecterend en houdt insecten tegen.

!

Lotus

Een hemelse geur die lichaam en geest volledig in balans brengt. Ideale olie bij meditaties en tegen extreme stress. Stimuleert celvernieuwing van de huid en bestrijdt irritaties, roodheid en rimpelvorming. Zuinig in gebruik.
!

Nam Prung

Een Thaise klassieker: opwekkend en slaapbevorderend; huidherstellend.
!