Kokosolie voor in- en uitwendig gebruik
Een 100% natuurproduct dat niet alleen de huid optimaal verzorgt, maar ook het lichaam in balans brengt, dat is de Extra Virgin Coconut Oil van Thai Wellness.

Deze zuivere kokosolie wordt gewonnen van verse kokosnoten door middel van een geavanceerd centrifugeerproces, zonder verhitting of chemische bewerkingen. Het resultaat is een exotisch ruikende, zeer huidvriendelijke lichaams- en massageolie, die optimaal hydrateert en de huid in balans brengt. Bovendien beschermt de olie de huid tegen schadelijke stoffen van buitenaf en tegen ontstekingsreacties. Gebruikt als lichaamsolie na douche of bad zorgt de Extra Virgin Coconut Oil voor een zachte, stralende huid die neutraal, maar aangenaam ruikt. De olie is geschikt voor alle huidtypen (vooral voor de droge huid), is niet plakkerig, trekt snel in en maakt geen vlekken in kleding.

 

Ook voor de inwendige mens is de Extra Virgin Coconut Oil zeer heilzaam. Drie eetlepels per dag geven het lichaam extra energie en weerstand, stimuleren het immuunsysteem en bevorderen de spijsvertering. Hierdoor is de olie tevens een goede hulp bij het afvallen. En bij opkomende vermoeidheid, een dipje of plotse lusteloosheid geeft de olie vrijwel direct nieuwe energie.

Kokosolie bevat geen ongezonde, cholesterol verhogende vetten en maakt niet dik. Meer dan 50% van de vetzuren in natuurlijke kokosolie zijn dezelfde als waaruit menselijke moedermelk grotendeels bestaat. Een betere garantie voor gezonde voeding is nauwelijks denkbaar…

 

De Extra Virgin Coconut Oil is ook uitstekend geschikt voor culinaire toepassingen, ofschoon de prijs van dit kwaliteitsproduct wel enige exclusiviteit rechtvaardigt.