top-thai-producten
Top Thai

TopThai, verzorgende olie en bodylotion

Thai Wellness presenteert twee gloednieuwe, veelbelovende producten van huismerk Royal Siam Legend: TopThai olie voor massage en huidverzorging en TopThai bodylotion. Twee zuivere natuurproducten met de heerlijke geur van Royal Lotus en Jasmijn.

 

De TopThai olie is een volle, rijke olie die niet vet of kleverig is en die dankzij de extracten van Royal Lotus en Jasmijn een diep ontspannende werking heeft. Het product is samengesteld uit 100% natuurlijke druivenpit- en jojoba-olie, die beide bekend staan op hun verzorgende en verzachtende werking en bovendien geen allergische reacties kunnen veroorzaken. TopThai olie is bij uitstek geschikt voor een ontspannende massage, maar ook voor dagelijkse huid- en gezichtsverzorging. De olie is veilig voor alle huidtypen, dus ook voor de droge en gevoelige huid. TopThai olie maakt de huid zijdezacht en zal bij regelmatig gebruik de conditie ervan verbeteren. Het product is verkrijgbaar in flacons van 100, 250 en 450ml. en is aantrekkelijk geprijsd.

 

De TopThai Body Lotion – in een fraaie 80-grams staflacon – heeft dezelfde heerlijke geur als de olie en zorgt langdurig voor extra hydratatie van de huid.