Ontspannen liggen op spijkerbed...
Nails of Bliss, Spijkermat

De meeste mensen denken bij het woord ‘spijkermat’ niet direct aan ontspanning. Toch is dit de nieuwste trend op het gebied van wellness en vitaliteit. ‘Nails of Bliss’, een katoenen mat met ruim 5800 plastic nageltjes die lichaam en geest verkwikken. Nu ook bij Thai Wellness!

Deze acupressuur mat is een moderne versie van het spijkerbed van de vroegere Indiase fakirs. „Nails of Bliss‟ lijkt op een traditionele yogamat, maar telt duizenden plastic nageltjes die helpen de bloedcirculatie te stimuleren en de opname van zuurstof te verhogen. Regelmatig gebruik van „Nails of Bliss‟ helpt tegen spier- en gewrichtspijnen, vermindert stress, ontspant en stimuleert een gezonde slaap.

 

Even wennen

"Als je de gebruiksaanwijzing volgt, is gebruik van de mat 100% veilig," verklaart het bedrijf dat de mat introduceerde. "Bijna iedereen kan 'Nails of Bliss' zonder meer 15 tot 30 minuten per dag gebruiken. Als de sensatie van de nageltjes op de blote huid in het begin wat pijnlijk aanvoelt, draag dan een T-shirt of leg een dun laken tussen je lichaam en de mat. Je zult geleidelijk aan het gevoel wennen en na verloop van tijd ben je in staat om zonder een beschermende laag op de mat te liggen. Daarna kun je desgewenst gaan experimenteren met andere posities. Zo is de mat bijvoorbeeld ook prima geschikt om de reflexzones van de voeten te stimuleren", aldus ervaringsdeskundigen.

'Nails of Bliss' is ontwikkeld in samenwerking met dokters en chiropractors. De spijkermat werkt fantastisch om dagelijks even te 'chillen' of te mediteren. Ook heerlijk ontspannend ter afsluiting van een weldadige massage. De mat is bovendien een origineel en betaalbaar cadeau. Oprolbaar en dus makkelijk mee te nemen.