Wellness is het toverwoord van de 21e eeuw!

Wellness heeft alles te maken met geestelijk en lichamelijk welbevinden, met lekker in je vel zitten en met de kwaliteit van het leven.

De wereldwijde wellness-trend is enerzijds een gevolg van de explosief gestegen kosten van de gezondheidszorg, anderzijds van het feit dat het dagelijkse leven steeds jachtiger en gestresster is geworden. Dit heeft geleid tot een toenemende aandacht voor preventie en gezond ouder worden, en tot een groeiende behoefte aan ontspanning. Wellness voorziet daarin.

  

 

Want wie er goed en verzorgd uitziet, voelt zich beter – dat is bekend. En wie daarnaast ook nog lekker ontspannen is, kan de hele wereld aan. En dat is precies wat wellness beoogt. Dat effect kan al op hele eenvoudige manieren bereikt worden. Bijvoorbeeld met een lekkere massage of een heerlijke lotion die de huid verkwikt en zijdezacht maakt. Of met een ultrafijne scrub die dode huidcellen laat verdwijnen en de huid grondig reinigt en verzacht.

 

 

Het aanbod van Thai Wellness is erop gericht om je juist dat weldadige gevoel te geven. Met natuurzuivere producten, die zeer effectieve plantaardige ingrediënten bevatten waarvan er een aantal tot nu toe niet of nauwelijks bekend waren in Europa.